MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

FREQUENTIEACTIEFSYSTEEM

F R E Q U E N T I E A C T I E F S Y S T E E M

1 0   D A G E N   G R A T I S   T E S T P E R I O D E

Na meer dan 25 jaar onderzoek is er nu de mogelijkheid uw lichaam & bewustzijn op een wonderbaarlijke manier te optimaliseren middels het in 2016 ontwikkelde Frequentieactiefsysteem. Een methode als alternatieve welzijnskuur, waarbij er met (twaalfhonderdzestig) uitgebreide frequentie thema's wordt gewerkt.


OORZAAK VAN VELE KLACHTEN

Blokkades, angsten, ingehoudenheid, negatieve emoties, laat slapen, vermoeidheid, gifstoffen, over uw grenzen gaan, stress, entiteiten, woede, negatief denken, alcohol en junkfood zijn in veel gevallen de oorzaak van vele klachten. Willen we al deze klachten aanpakken, dan is het bij fysieke en geestelijke ongemakken belangrijk als eerste bij uw huisarts en de voorgeschreven medicatie te beginnen. Daarbij is het misschien eens interessant, "als extra aanvulling", gratis 10 dagen het Frequentieactiefsysteem uit te proberen. 


WAT KUNT U VERWACHTEN?

Middels het Frequentieactiefsysteem, wordt u een methode aangeboden waarbij er wordt gewerkt met een sterk activerende doorstromingstechniek. Verhoging in uw energie, lichamelijke veranderingen, verzachting van angsten en woede, innerlijke zachtheid en meerdere inzichten in bewustzijn zijn de herkenpunten van het Frequentieactiefsysteem. Hierdoor zien we in de praktijk zeer bijzondere veranderingen bij de mensen die dit systeem al eerder hebben ervaren. Kortom, een serieuze welzijnskuur. Na de activatie zult u bemerken meer verbinding met uw zelf te verkrijgen. Inzichten die niet langer meer dienen worden losgelaten, lichamelijke klachten worden verzacht en gedachteprocessen worden harmonieuzer. Blokkades, entiteiten en ongewenste energieën worden opgeheven. Problemen glijden als het ware langs u heen, ze hebben steeds minder vat op u en u geraakt steeds meer in uw kracht. Tijdens de activatie merkt u per dag wat er met u gebeurt en past u uw leven hierop aan.


VOOR WIE IS DEZE MANIER TOEPASBAAR?

Deze methode wordt wereldwijd op volwassenen, kinderen & dieren toegepast. Voor mensen zonder klachten geeft het systeem een sterke bewustzijnsverruiming en een aangename rust, meer energie en vertrouwen. De activatie gebeurt op afstand door gebruik te maken van een recente portretfoto. Belangrijk – Mocht u al medicijnen gebruiken, dan is het belangrijk deze te blijven innemen.


GRATIS 10 DAAGSE TESTPERIODE

Het is belangrijk deze methode eerst geheel "gratis" uit te testen, zo na te kunnen gaan of het Frequentieactiefsysteem wel bij u aanslaat en voor u wenselijk is. Daarom wordt het de eerste 10 dagen gratis aangeboden. Als deze testperiode voor u een succesvolle en stimulerende uitwerking heeft, dan kunt u ervoor kiezen het (6 maanden) Frequentieactief traject op te starten.


KOSTEN (6 MAANDENACTIVATIE)

Als de testperiode voor u succesvol aanslaat en u besluit verder te willen gaan met deze methode, dan wordt u een 6 maandenactivatie aangeboden. Voor deze activatie wordt een vergoeding gevraagd van € 120,- p.p. - Slechts € 20.- per maand.


WAT IS ER NODIG VOOR UW AANVRAAG:


1 - Een nieuwe portretfoto. - 30 cm afstand.

2 - Korte uitleg van uw klachten.

3 - Uw volledige voor- en achternaam.

4 - Uw telefoonnummer. 


Let op - Als een van de bovenstaande 4 punten mist in uw aanvraag, kan wegens de drukte uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Excuses hiervoor.


Verstuur per mail uw aanvraaggegevens onder vermelding van: Aanvraag “Frequentieactiefsysteem” naar: 


M A T T H I J S V D S T R O O M @ L I V E . N L


! ! !. . . G E B R U I K E R S E R V A R I N G E N . . ! ! !