MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

PRAKTIJK

NO CURE NO PAY 5 DAGEN PROEFPERIODE

Praktijk FrequentieActief

Na meer dan 20 jaar onderzoek is er nu de mogelijkheid uw lichaam, geest & leven, wonderbaarlijk, stimulerend en optimaliserend te veranderen middels het FrequentieActief-systeem. Een methode die dusdanig uw leven kan optimaliseren en veranderen, dat u er echt profijt uit kunt halen. 


Met meer dan 475 uitgebreide frequentiepakketten proberen we uw situatie gerichte aandacht te geven en een nieuwe impuls te geven. Nadat u een portretfoto heeft opgestuurd, wordt deze gebruikt om op afstand de frequenties van het FrequentieActief-systeem op u te Activeren.   


Waar worden deze Frequenties allemaal voor ingezet:


* Fysiek

* Mentaal 

* Emotioneel

* Bewustzijn

* Stralingproblemen

* Energieverlies

* Entiteiten en bezettingen

* Stoornissen & verstoringen.


U kunt het zo gek niet bedenken wat er allemaal mogelijk is middels deze FrequentieActief methode. 


Wat kunt u verwachten


Na de activatie kunt u dagelijks een innerlijke zachtheid, rust en meer energie ervaren die ervoor zorgen dat u meer verbinding met uw zelf gaat krijgen. Inzichten die u niet langer meer dienen worden losgelaten, lichamelijke klachten worden verzacht en gedachteprocessen worden harmonieuzer. Blokkades, entiteiten en ongewenste energieën worden opgeheven. Problemen glijden als het ware langs u heen, ze hebben steeds minder vat op u. 


Tijdens de activatie merkt u per dag wat er met u gebeurt en past u uw leven hierop aan. 

5 Dagen gratis uit testperiode


Het is natuurlijk voor u belangrijk eerst deze periode uit te testen, zo na te kunnen gaan of deze FrequentieActief methode voor u wel aanslaat. Als deze proefperiode binnen 5 dagen voor u succesvol en stimulerend werkt, dan kunt u er voor kiezen het (3 maanden) FrequentieActief traject op te starten.


Belangrijk om te weten

De activatie gebeurt met een door uzelf toegezonden portretfoto die wordt gebruikt om, middels de steeds bekendere FrequentieActief methode, deze methode activeren. Nadat u via mail uw portretfoto heeft toegestuurd, start eerst voor 5 dagen een gratis testperiode op. 

Wat is er nodig voor uw aanvraag:


* Een nieuwe portretfoto van uw gezicht, afstand 40 cm.

* Korte uitleg van uw klachten.

* Uw volledige voor- en achternaam.

* Uw telefoonnummer. 


Kosten FrequentieActief methode na 5 dagen uit testen. 


Indien u tevreden bent over de vijfdaagse testperiode, wordt voor het (3 maanden) FrequentieActief traject een vergoeding gevraagd van € 120,- inclusief btw. 


Doe hier uw aanvraag.


klik of kopieer het volgende mailadres: [email protected] - Onder vermelding van: "Aanvraag: FrequentieActief".

LET OP - DEZE METHODE IS GEEN VERVANGING VAN EEN ARTS OF MEDISCHE BEHANDELING, PUUR BEDOELD ALS EXTRA ONDERSTEUNENDE. LEES DAAROM AANDACHTIG DE DISCLAIMER.