MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

PRAKTIJK

PRAKTIJK

MATTHIJS VD STROOM

10 DAGEN GRATIS TESTPERIODE

Praktijk - Matthijs vd Stroom

Na meer dan 23 jaar onderzoek is er nu de mogelijkheid uw lichaam & geest op een wonderbaarlijke manier te optimaliseren middels het in 2016 ontwikkelde FrequentieActief systeem. Een methode als alternatieve welzijnskuur, waarbij er met meer dan 1200 uitgebreide frequentiethema's wordt gewerkt. 

Blokkades, angsten, ingehoudenheid, emoties, laat slapen, vermoeidheid, gifstoffen, over je grenzen gaan, stress en verkeerd eten zijn in veel gevallen de oorzaak van vele klachten. Willen we al deze klachten aanpakken, dan is het bij fysieke ongemakken belangrijk als eerste bij uw huisarts en met de voorgeschreven medicatie te beginnen. Daarbij is het interessant, als extra aanvulling, een alternatieve methode zoals het FrequentieActief systeem op te starten. 

Middels het FrequentieActief systeem, wordt u een methode aangeboden waarbij er wordt gewerkt met een sterk activerende doorstromingstechniek. 

Verhoging in uw energie, lichamelijke verbeteringen en veranderingen, verzachting van angsten en woede, innerlijke zachtheid en meerdere inzichten in bewustzijn zijn de herkenpunten van deze methode. Hierdoor zien we in de praktijk zeer bijzondere veranderingen bij de mensen die dit systeem al hebben ervaren. Kortom, miljarden frequenties die als een serieuze welzijnskuur worden ingezet.

Wat kunt u verwachten

Na de activatie kunt u dagelijks een innerlijke zachtheid, rust en meer energie ervaren die ervoor zorgen dat u meer verbinding met uw zelf gaat krijgen. Inzichten die u niet langer meer dienen worden losgelaten, lichamelijke klachten worden verzacht en gedachteprocessen worden harmonieuzer. Blokkades, entiteiten en ongewenste energieën worden opgeheven. Problemen glijden als het ware langs u heen, ze hebben steeds minder vat op u. Tijdens de activatie merkt u per dag wat er met u gebeurt en past u uw leven hierop aan. Voor mensen zonder klachten geeft het FrequentieActief systeem een sterke bewustzijnsverruiming en een aangename rust en vertrouwen. 

Voor wie is deze methode Toepasbaar:


* Volwassenen

* kinderen

* en dieren. 


In de praktijk zien we vooral snelle veranderingen bij kinderen en dieren, dit komt omdat ze niet geconditioneerd zijn, en/of zich bezig houden met de uitkomst van deze methode. 


10 daagse gratis testperiode 

Het is belangrijk deze methode eerst uit te testen, zo na te kunnen gaan of het FrequentieActief systeem wel bij u aanslaat. Daarom wordt het systeem de eerste 10 dagen gratis aangeboden. Als deze testperiode voor u een succesvolle en stimulerende uitwerking heeft, dan kunt u ervoor kiezen het (6 maanden) FrequentieActief traject op te starten.


START HIER UW AANVRAAG


Wat is er nodig voor uw aanvraag:

* Een nieuwe portretfoto van uw gezicht, afstand 40 cm.

* Korte uitleg van uw klachten.

* Uw volledige voor- en achternaam.

* Uw telefoonnummer.


Verstuur uw gegevens naar: [email protected] - Onder vermelding van: "Aanvraag: FrequentieActief".


Kosten FrequentieActief activatie na 10 gratis testdagen


6 maandenkuur: € 120,-  (Met € 20,- per maand, is het FrequentieActief systeem, het goedkoopste en meest uitgebreide alternatief wat er in de wereld is te vinden.)

Natuurgeluiden 2
Natuurgeluiden 2
-15:15