MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

PRAKTIJK

PRAKTIJK

MATTHIJS VD STROOM


V R I J B L I J V E N D E  T E S T P E R I O D E  V A N  7  D A G E N


Praktijk - Matthijs vd Stroom

Na meer dan 20 jaar onderzoek is er nu de mogelijkheid uw lichaam, geest & leven, wonderbaarlijk, stimulerend en optimaliserend te veranderen.

Middels het in 2016 zelf ontwikkeld FrequentieActief-systeem, een methode waarbij met 648 uitgebreide stimulerende frequentiepakketten wordt gewerkt, geven we uw situatie gerichte aandacht en een nieuwe impuls. Zowel fysieke, emotionele als bewustzijnsaspecten kunnen hiermee aangepakt worden. Uit de praktijk blijkt tevens dat mensen die geen fysieke en emotionele klachten hebben,  door de toepassing van het systeem een sterke energetische doorstroming ervaren, een verhoging in energie en meerdere veranderingen in bewustzijn. Voor mensen zonder klachten geeft het systeem dus een sterke bewustzijnsverruiming en een aangename rust en vertrouwen. 
U kunt het zo gek niet bedenken wat er allemaal mogelijk is middels de FrequentieActief methode. 


Waar wordt het FrequentieActief systeem voor ingezet:


* Fysiek

* Mentaal 

* Emotioneel

* Spiritueel

* Bewustzijn

* Stralingsproblemen

* Energieverlies

* Entiteiten en bezettingen

* Stoornissen & verstoringen.


Wat kunt u verwachten


Na de activatie kunt u dagelijks een innerlijke zachtheid, rust en meer energie ervaren die ervoor zorgen dat u meer verbinding met uw zelf gaat krijgen. Inzichten die u niet langer meer dienen worden losgelaten, lichamelijke klachten worden verzacht en gedachteprocessen worden harmonieuzer. Blokkades, entiteiten en ongewenste energieën worden opgeheven. Problemen glijden als het ware langs u heen, ze hebben steeds minder vat op u. Tijdens de activatie merkt u per dag wat er met u gebeurt en past u uw leven hierop aan. 

7 Dagen gratis testperiode


Het is natuurlijk voor u belangrijk eerst deze periode uit te testen, zo na te kunnen gaan of deze FrequentieActief methode voor u wel aanslaat. Als deze proefperiode binnen 7 dagen voor u succesvol en stimulerend werkt, dan kunt u er voor kiezen het (3 maanden) FrequentieActief traject op te starten.


Belangrijk om te weten

De activatie gebeurt met een door uzelf toegezonden portretfoto die wordt gebruikt om, middels de steeds bekendere FrequentieActief methode, uw situatie grondig aan te pakken. Nadat u via mail uw portretfoto heeft toegestuurd, start eerst voor 7 dagen een gratis testperiode op. 

Kosten FrequentieActief methode na 7 dagen uit testen 


Indien u tevreden bent over de zevendaagse testperiode, wordt voor het (3 maanden) FrequentieActief traject een vergoeding gevraagd van € 120,- inclusief btw. 


Wat is er nodig voor uw aanvraag:


* Een nieuwe portretfoto van uw gezicht, afstand 40 cm.

* Korte uitleg van uw klachten.

* Uw volledige voor- en achternaam.

* Uw telefoonnummer.


Doe hier uw aanvraag:


klik of kopieer het volgende mailadres: [email protected] - Onder vermelding van: "Aanvraag: FrequentieActief".

LET OP - DEZE METHODE IS GEEN VERVANGING VAN EEN ARTS OF MEDISCHE BEHANDELING, PUUR BEDOELD ALS EXTRA ONDERSTEUNENDE. LEES DAAROM AANDACHTIG DE DISCLAIMER.