MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

PRAKTIJK

PRAKTIJK

MATTHIJS VD STROOM

10 DAGEN GRATIS TESTPERIODE

Praktijk - Matthijs vd Stroom
Na meer dan 23 jaar onderzoek is er nu de mogelijkheid uw lichaam & geest wonderbaarlijk te optimaliseren middels het in 2016 ontwikkelde FrequentieActief systeem. Een methode waarbij er middels uitgebreide frequentie-welzijnskuren, fysieke, emotionele alsook bewustzijnsaspecten worden aangepakt.

Negatieve blokkades en onverwerkte emoties zijn vaak de oorzaak van vele klachten. Door deze thema's krachtig aan te pakken middels het FrequentieActief systeem, wordt een sterke energetische doorstroming geheractiveerd, met als gevolg een verhoging in uw energie en meerdere veranderingen in bewustzijn. Hierdoor zien we in de praktijk zeer bijzondere veranderingen bij de mensen die dit systeem al hebben ervaren.  

Wat kunt u verwachten

Na de activatie kunt u dagelijks een innerlijke zachtheid, rust en meer energie ervaren die ervoor zorgen dat u meer verbinding met uw zelf gaat krijgen. Inzichten die u niet langer meer dienen worden losgelaten, lichamelijke klachten worden verzacht en gedachteprocessen worden harmonieuzer. Blokkades, entiteiten en ongewenste energie├źn worden opgeheven. Problemen glijden als het ware langs u heen, ze hebben steeds minder vat op u. Tijdens de activatie merkt u per dag wat er met u gebeurt en past u uw leven hierop aan.  Voor mensen zonder klachten geeft het FrequentieActief systeem een sterke bewustzijnsverruiming en een aangename rust en vertrouwen. 

10 daagse gratis testperiode 

Het is belangrijk deze methode eerst uit te testen om na te gaan of het FrequentieActief systeem bij u aanslaat. Daarom wordt het systeem de eerste 10 dagen gratis aangeboden.  Als deze testperiode voor u een succesvolle en stimulerende uitwerking heeft, dan kunt u ervoor kiezen het (3 maanden) FrequentieActief traject op te starten.


START HIER UW AANVRAAG

Wat is er nodig voor uw aanvraag:

* Een nieuwe portretfoto van uw gezicht, afstand 40 cm.

* Korte uitleg van uw klachten.

* Uw volledige voor- en achternaam.

* Uw telefoonnummer.


Verstuur uw gegevens naar: [email protected] Onder vermelding van: "Aanvraag: FrequentieActief".


LET OP - DEZE METHODE IS GEEN VERVANGING VAN EEN ARTS OF MEDISCHE BEHANDELING, PUUR BEDOELD ALS EXTRA ONDERSTEUNENDE. LEES DAAROM AANDACHTIG DE DISCLAIMER.