MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

TORNADO OPSCHONINGSTECHNIEKVeel mensen hebben op dit moment steeds meer last van loskomende emoties, gevoelens en daardoor lichamelijke problemen. Misschien vraagt u zich af waar deze problemen vandaan komen? Mensen die intuïtief en helder kunnen voelen, hebben op dit moment een innerlijk weten dat er iets fenomenaal groots zit aan te komen en alles gaat veranderen. Alleen kan men er niet geheel de vinger op leggen wat er nu precies gaande is. Ook wordt er in de media en alternatieve wereld bijna niets over geschreven, wat overigens zeer vreemd is. Nemen we de veel gehoorde klachten eens door, dan horen we dat steeds meer mensen last hebben van: hoofdpijn, wazig zien, lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, opgezwollen buik, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, spierpijn, diarree, uitslag, jeuk, schouder- en nekpijn, tandpijn, depressies, boosheid, extreme angsten, vreetbuien, suikerzucht, slaapstoornissen, huilbuien, misselijkheid, koorts en griep. 


Stijging van energieën

 Gaan we eens kijken naar de wereldwijde toenemende energieën, klik hier, dan kan het zijn dat u beseft dat er grote verandering zitten aan te komen. Zou dit misschien de oorzaak kunnen zijn van uw klachten? Wanneer u beseft dat deze vernieuwde energieën u enorm uit balans kunnen brengen, dan wordt het misschien eens tijd om uw gehele wezen "energetisch' te laten opschonen.  


Oplossing

 Na 25 jaar onderzoek, is er nu de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de Tornado Opschoningstechniek. Een techniek die verbazingwekkend goed werkt en u van enorm veel "energetische" ongemakken kan verlossen. We spreken hier over een techniek waarbij er op afstand word gewerkt met een door uzelf toegestuurde portretfoto. Vervolgens worden vele "energetische" belastingen grondig schoongemaakt, uit het fysieke, mentale, emotionele, spirituele, etherische, astrale en energetische lichaam. Tevens uit uw ziel en aura. 


Waarom reageren de mensen zo goed op dit opschoningssysteem? 

 Artsen worden soms geconfronteerd met onmogelijke spontane genezingen terwijl de patiënt nog maar drie maanden had te leven. Hoe is dat in vredesnaam mogelijk? Soms kan rust, aandacht en liefde al genoeg zijn om het wonder der spontane genezingen in gang te zetten. Rust, aandacht en liefde vormen vaak de aanzet tot het verdwijnen van vele negatieve energetische belastingen en kan dit in sommige gevallen een positieve uitwerking hebben. In dat geval kunnen er processen opstarten, die soms onverklaarbare genezingen tot gevolg hebben. De wil om te leven en genoeg vechtlust, is natuurlijk ook een belangrijke schakel. Ontnemen we "alle" negatieve "energetische" belastingen, dan is het gemakkelijker voor het zelfhelende vermogen om uw gehele wezen te helen. Laat dit nou juist de reden zijn, waarom er zoveel mensen positief op het Tornado Opschoningstechniek reageren !!


Opschoningsmogelijkheden

Deze opschoningstechniek, kan zowel worden toegepast voor volwassenen, kinderen alsook voor dieren.


Hoelang duurt deze opschoning

De gehele schoonmaak duurt 10 werkdagen.


Kosten opschoning

€ 25.- pp. inclusief btw.


Aanvraag Tornado Opschoningstecniek


Stap 1 van 2 -  Maak € 25.- over naar:


* Rekn:  NL88 INGB 0670 6051 23

* Iban:    NL88 INGB 0670605123

* BIC:    INGBNL2A

* T.a.v.:  M van der Stroom.

* O.v.v.: Tornado Opschoning.


Let op - De opschoning start vanaf het moment de betaling is voldaan.


 Stap 2 van 2  - Verstuur per mail uw:


* Voor- en achternaam

* Portretfoto - "alleen uw 'gezicht

* Telefoonnummer

* O.v.v.: Aanvraag - Tornado Opschoningstechniek


Verstuur uw mailaanvraag naar: 

m a t t h i j s v d s t r o o m @ l i v e . n l 


U krijgt vanzelf bericht als de activatie is geslaagd.