MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

EERSTE HULP 

EERSTE HULP BIJ PROBLEMEN

EERSTE HULPLIJN 

(0031) 643 082 275

Na jaren van onderzoek van wat echt betrouwbaar en extreem goed werkt, kunt u met het onderstaande 8 stappenplan uzelf helpen van enorm veel problemen en ongemakken. Gegarandeerd gaat u zich 100% anders voelen! Let op - Niets van de onderstaande aangevingen zijn ter vervanging van een arts of medische behandeling..!!! Lees daarom zorgvuldig de disclaimer.


1 – Aanwezigheid van energetische chips laten verwijderen

U kunt na betaling een consult krijgen en gaat Alloya op een gezette tijd, 2 uur met u aan de slag en krijgt u per mail een uitgebreid verslag. Het is belangrijk in het Engels uw aanvraag te doen. Doe hier uw aanvraag, klik hier .


2 – Uitdrijvingen, Verbreken van Vloeken en Vervloekingen, Entiteiten, Banden, Draden en Pacten

U kunt na betaling uw huis, uzelf en uw website laten controleren op alle aanvallen. Contacteer Joost, vervolgens krijgt u een mail met de factuur. Vanaf dat moment kunt u Joost bellen en ziet hij onmiddellijk wat er gaande is, en verbreekt hij wat hij ziet. Na de gehele verwijdering mag u gratis 3 maanden lang hem altijd weer bellen voor een nieuwe controle. Doe hier uw aanvraag,  klik hier .


3 - Sanjeevini Apotheek

De Sanjeevini apotheek is een geweldig methode om uw zelf middels miljarden Bron-frequenties op een alternatieve manier te kunnen helpen. U krijgt een werkplaat toegestuurd waar u alleen met uw handen- of voeten op hoeft plaats te nemen. Miljarden Bron-frequenties gaan aan de slag, zo de ware toedracht aan te kunnen pakken. Wie doorheeft  dat een zieke altijd meerdere oorzaken heeft, beseft dat de oorzaak moet worden aangepakt. Voor meer informatie over de Sanjeevini apotheek, klik hier


4 – Analyse van het energetische lichaam

Gebruik makend van Atlantische kennis wordt uw energetisch systeem geoptimaliseerd zodat er terug een goede doorstroming is van essentiële energieën. Het laat u toe om zelf thema's in uw leven te veranderen op uw eigen tempo. Blokkades uit vorige reïncarnaties worden vrijgemaakt en geanalyseerd. Het werk gebeurt op afstand door gebruik te maken van een recente foto. Wachttijd is een vijftal maanden. Doe hier uw aanvraag, mail:  e.r.matthijs@skynet.be . 


6 – Transformeren met de krachtige Divineboosters

Met het complete Divinebooster-pakket is er nu de mogelijkheid de doos van Pandora aan transformerende energieën te ervaren. Middels het grote keuzemenu aan energieboosters kunt u nu privé vele uiteenlopende transformerende energieën ervaren en z’n werk laten doen. Alle Boosters zijn speciaal gericht op een thema en werken zeer krachtig door op de gehele situatie. Doe hier uw aanvraag,  klik hier.


7 - Het verwijderen van contracten, beloftes en geloftes die u in uw leven remmen en blokkeren

U kunt heel hard aan uzelf werken maar telkens terugvallen in 'oud zeer' doordat ooit gemaakte geloftes of contracten u elke keer weer oude programmeringen laten herhalen. Dit kunnen contracten zijn met mensen die je kent maar ook met energieën die wij wel kunnen voelen maar meestal niet zien. Deze 'afspraken' zijn ook vaak de reden dat energetische implantaten waar je vanaf was opnieuw herplaatst worden. Theta healing zet je in je kracht en herstelt het vertrouwen in jezelf en worden deze beloftes, geloftes en contracten op alle niveaus opgeruimd. Doe hier uw aanvraag,  klik hier .