MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

ERVARINGEN SANJEEVINI APOTHEEK

ERVARINGEN SANJEEVINI APOTHEEK


LET OP - VELE SITES WERKEN MET NEP ERVARINGEN. DEZE SITE WERKT DAAR NIET AAN MEE EN WERKT UITSLUITEND MET ECHTE ERVARINGEN.


19-08-2016 - Joke

Ik ben zeer tevreden met de Apotheek die ik nu twee dagen pas gebruik, er is schoonmaak bezig en de energie stroomt ontzettend vooral mijn handen en voeten. Ik ben er erg blij mee wat er weer gebeuren mag. Ik dank je hartelijk, dit scheelt zoveel werk ook al deed ik het met liefde.


08-08-1016 - Cees
Natuurlijk is het innerlijk belangrijk. Waarschijnlijk ben ik door het gebruik van de Sanjeenini apotheek beter in mijn vel komen te zitten, en straal dit uit blijkbaar. Dus dat mijn droge huid en rimpels weg zijn is een mooi geschenk, ik heb nu na maanden een prachtige huid. Mijn huid was altijd droog en schilferig en wilde ook niet meer naar een dermatoloog hiervoor. Mensen vragen hoe het komt, ben nu 55 jaar en mijn huid is glad en mooi, geen rimpels meer en verdroging. Las in de reacties iets over het gebruik van kokosolie en dat klopt het is goedkoop. Ik kocht een pot en zette dit op de apotheek en gebruik het dagelijks als crème, echt een wondermiddel, gebruik het mengsel ook door mijn tandpasta tegen bloedend tandvlees en echt het werkt versterkend hierop. Het helpt ook goed tegen zonnebrand, tegen ieder zou ik willen zeggen,probeer het kokosolie op de sanjeevini apotheek en de effecten zullen spoedig zichtbaar zijn! Mvg.Cees.


05-07-2016 - Anne-Elise

Ben zeer dankbaar voor de apotheek, wat een universeel oplaadpunt, de effecten in mijn spirituele doorstroom lijken amazing. Ik loop ineens over van enorme vreugde, golven en golven. Ik houd je op de hoogte. 

06-07-2016- Sylvia

Hi Matthijs Ik merk dat t huis en mijn dieren incl mijzelf hier heerlijk op slapen ect. Ik reageer heel goed op de helende werking van de kaart nav mijn auto-ongeluk er is nu eindelijk een balans. Mijn dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken. Ik heb t mijn grote liefde ook aangeraden ivm een groot aantal tumoren in z'n hoofd en botten. Hij wil t niet en op zijn manier doen en dat respecteer ik. Als ie zover is dan komt t wel of niet ... Er vinden zoveel processen plaats mede ook door t dagelijks gebruik van de kaart.  Meer balans zoals ik al eerder schreef. Ik wil nog een grote kaart bestellen voor mijn dochter en schoonzoon om de op te hangen in de huiskamer of slaapkamer . Een cadeau voor hun beider verjaardag. Ik laat t je asap weten wat en welke kaart t gaat worden !! Een hartegroet en take care for yourself.

27-06-2016 - Alexander

Bedankt voor het prachtige wonder van de Sanjeevini Apotheek, maar zeker ook voor de liefdevolle wijze waarop jij dit in de wereld zet! Ik maak nu 2 maanden dagelijks gebruik van de apotheek en zie een duidelijk verbetering in mijn langdurige klachten in benen en longen. Vooraf had ik reeds gedurende lange tijd vele dingen geprobeerd maar niets veranderde. Geweldig hoe de Apotheek op eenvoudige wijze hier stap voor stap wel echte verandering in teweeg brengt! Ik gebruik de Apotheek nu standaard voor alle water dat ik drink, maar ook maak ik er iedere ochtend en avond rechtstreeks contact mee. Vooral in de ochtend voel ik hoe ik uit mijn denken wordt getrokken en heerlijk tot rust kom, in verbinding met de bron. Dit is een prachtige start voor de dag! Ik heb meerdere exemplaren bij jou besteld en deel ze met mensen in mijn nabije omgeving die hier behoefte aan hebben. Mijn moeder heeft hem nu een week gebruikt waarbij haar klachten over duizeligheid binnen 2 dagen verdwenen (normaal duurde dit 1 week)! Ik hoop nog vele anderen net als ik met de Apotheek blij te maken.


12-06-2016 - Liz

Gegroet, graag wil ik het volgende melden. Enige jaren geleden kocht ik bij een supermarkt wat biologische muntplantjes. Ik zette deze in de aarde. Het zijn vaste planten en komen dus terug, het worden planten van ongeveer een halve meter. Kruiden zijn zo dankbaar en makkelijk. Ik gebruik de munt voor thee, ik knip het af en doe de verse munt in mij thee,normaal zaten er altijd wat luizen in de plantjes, dus dan moet het goed afgespoeld worden voor gebruik. Nu het bijzondere;ik heb de planten water gegeven met water dat ik eerst op het Neutralisatie symbool heb geplaatst (ontvangen van je tijdens een cursus) vervolgens heb ik het op de apotheek gezet en zag tot mijn verbazing dat de muntplanten geen luizen meer hebben. Dit vind ik zo wonderbaarlijk mooi. Binnenkort is er een foodtruck festival en dit ga ik zeker melden. Ik had al eerder geschreven aan je over de apotheek, maar dit wonder wil ik graag vermelden. De muntplantjes zijn vrij van luizen. Mijn vriendin heeft ook een kruidentuin en heb deze bijzondere ervaringen ook met haar gedeeld. Zij is ermee aan de slag gegaan en zal jou spoedig berichten. Liz.

11-06-2016 - Irma

Ik vind de apotheek tot zover bijzonder. Ik heb het nog niet heel veel gebruikt, maar we zijn afgelopen 2 weken aan het klussen geweest in het appartement van onze zoon en op een avond had ik zulke vermoeide voeten en benen [ steeds 8 trappen op en af, dat ik lekker met mijn voeten op de apotheek ben gaan zitten en ik voelde direct rust en uitlijning en balans ontstaan... wonderlijk. Daarna lekker gesmeerd met wat olie van Young Living en ik heb heerlijk geslapen en werd zonder spierpijn of vermoeidheid wakker.

06-06-2016 - Isabelle

Hé Matthijs, Ik merk duidelijk een verschil, sinds woensdag kan ik beter ademen en voel ik me terug fitter en energieker.  De eerste dagen had ik eerder een terugval en had ik meer last. Het werkt fantastisch. (hug)


05-06-2016 - Liz

GEFELICITEERD!! Volgens mij heb je met de Sanjeevini apotheek een wondermiddel neergezet!!!!!! Althans zo ervaar ik het momenteel. Heb de apotheek nu enkele weken in huis en merk nu al de enorme verandering binnen mijzelf. Heb deze week een nare periode achter de rug wegens een sterfgeval binnen de familie, normaal ben ik uit evenwicht, maar kort met de voeten op de apotheek werkt kalmerend en rustgevend, van onschatbare waarde dus in tijden van nood. Ik kon door het gebruik van je apotheek zowaar in mijn kracht blijven. Dus dit moet zeker gedeeld worden aan anderen! Ik ben al geruime tijd in de overgang, en vind dit geen prettige periode, voel me vaak onrustig en opgejaagd, maar het wonderbaarlijke, even dagelijks kort op de Sanjeevini apotheek en voel direct het kalmerende en rustgevende. Voor de huid,tanden ea kwalen heb ik het volgende geëxperimenteerd en met een heus effect; Zo kocht ik een pot kokosolie (is erg goedkoop) ik zette de pot op de Sanjeevini apotheek en gebruikte het als smeersel voor een kou op de longen, het werkte zo verzachtend!Ik gebruik het als crème op mijn huid, rode vlekken verdwenen. Ook was ik pas verbrand door teveel zon, smeerde dit kokosmengsel wat op de apotheek was gezet en het kalmeerde direct. Ongelooflijk! Zo had ik ook eczeem aan een vinger, ik smeerde het erop en de volgende dag was de plek verdwenen en de huid genezen. Ik kon mijn ogen niet geloven. Graag zou ik in de toekomst een stuk land willen kopen of een stuk grond willen huren voor het kweken van kruiden. Het is zo super eenvoudig je koopt bv bij de supermarkt een plantje munt,koriander, thijm, rozemarijn etc, je kunt dit in de aarde planten en dan gaat het groeien, dan kun je het afknippen bv met munt voor de thee en andere voor over het voedsel. Ook kan het later gedroogd worden voor een kruidenmengsel, het is zo simpel en zo dankbaar. Zo heb ik nu al ervaren dat luizen en ongedierte op de kruiden nagenoeg weg zijn, ik gaf de kruiden water dat dus op de Sanjeevini apotheek heeft gestaan. Zo wilde ik ook graag zonnebloemen in mijn tuin, ik liet de zaadjes ontkiemen en het werden later plantjes, ik kan nu al zien dat de plantjes die op de apotheek hebben gestaan wat groter en toch sterker zijn naar mijn mening, prachtig om hier mee te experimenteren en een daadwerkelijk effect te zien, de afbeeldingen die ik heb gemaakt zijn een duidelijk bewijs! Een keer per jaar bezoek ik een Jinshin therapeute en die zegt dan tegen mij de alles omvattend, krachtwoorden;,, Fijn dat je er bent!,, Matthijs deze krachtwoorden wil ik ook tegen jou zeggen;,,. Fijn dat je er bent!,,  Dankbaar dat je zulke mooie producten maakt voor de mensheid. Warm Regards, Liz.


30-05-2016 - Sam

Heey Matthijs, hier mijn ervaring met de apotheek. Op een hele natuurlijke wijze voelde ik verschil in mijn denken en voelen. Positievere gedachtes naar mezelf en andere mensen die veel meer kwamen vanuit een aarde gevoel. Vanbinnen voel ik me schoner en heb meer energie! Dankjewel Matthijs!


29-05-2016 - Aafje

Tjonge jonge wat ben ik blij met de apotheek. Niet dat alles nu van een leien dakje gaat want ik heb me echt ook heel erg beroerd gevoeld. Eerlijk gezegd geen idee wat er nu precies allemaal los komt maar het is heel wat. Maar ondertussen ga ik me langzaam maar zeker wel steeds beter voelen en krijg ook steeds meer energie. De eerste paar dagen waren ronduit vreemd omdat ik het gevoel had überhaupt niet meer te slapen maar ondertussen bruisde ik van de energie. Vervolgens ging ik heel slecht slapen en nu is het weer redelijk normaal. Matthijs ik ben je enorm dankbaar en heb het gevoel dat er eindelijk weer beweging in zit!

27-05-2016 - Laurens
Fantastisch.  Ik heb er al zo veel goeds door ervaren.  Ik werd voorheen altijd wakker met een drukkend gevoel rond mijn hartstreek...Heb ik nu niet meer. Het drukkende gevoel ervaar ik nu in mijn onderbuik als een soort knoop. Is normaal denk ik. Met jou plaat op mijn buik met beide handen er op mediteer ik dan op de dag waarna de pijn weg gaat en mijn dag begint.  Echt fantastisch.  Neem het as maandag mee naar een terminaal vriendin.....  Ben ook benieuwd hoe zij de werking zal ervaren.

11-05-2016 - Rebekka

Ik gebruik de apotheek nu ongeveer 3 weken. 2 x per dag als ondersteuning voor mijn eigen persoonlijke heling en om me steeds meer te kunnen verbinden met mijn I Am energie. Daar naast gebruik de apotheek voor het opladen van water en leg ik er foto’s op in dit geval van onze dieren. Ik ervaar direct een enorme rust en voel direct een hele zachte energie stromen vanuit mijn voeten en dat trekt door mijn hele lijf. Het brengt je heel snel in het Hier en Nu en het voelt alsof ik thuis kom. Mijn handen beginnen ook direct erg te tintelen en worden vaak erg warm. Het geeft me ook meer focus het helpt dus bij mijn gronding en aanwezigheid. Hierdoor spreek ik me vaker en directer uit. Terwijl ik daarvoor vaker er voor koos om stil te blijven. l Ik merk ook dat mijn omgeving anders op mij reageert ik krijg ook vanuit mijn omgeving de uitnodiging om meer te zeggen en in te brengen en  mijn eigen wijsheid te delen. Daar naast merk ik dat onze honden en 1 van de katten ook erg goed reageert. 1 hond die erg angstig en onzeker is zit erg goed in haar vel en is erg ontspannen en heeft meer zelfvertrouwen dat valt echt op de andere hond lijkt juist nu meer uit balans te zijn en gedraagt zich af en toe erg jaloers dus het lijkt er op dat het bij haar eerst wat verergert. En heeft ook ontstoken ogen dus zij werkt echt e.e.a. uit. 1 van de poezen heeft een nieraandoening en is ook ineens fitter en eet beter en spuugt minder en lijkt zich ook echt  beter te voelen.


27-04-2016 - Merel

Bij het vasthouden van de werkplaat draait je bewustzijn als het ware onmiddellijk naar binnen. Diepe zachte indaling in jezelf en verbinding met al wat is. Immense rust en je begint mee te stromen op de kosmische stroom. Staarmodus activeert onmiddellijk en je komt in het nu. Alles is ok, alle lasten en zware zaken & zorgen verdwijnen. Je voelt dat energie zacht doorheen je hele lichaam stroomt, met zachte tintelingen. Het lijkt alsof bepaalde transformatieprocessen geactiveerd worden zowel in je fysiek lichaam als in je energetisch en emotioneel lichaam. Deze zachtheid, rust en verbondenheid met jezelf en de bron sluimert de hele dag door in je hele wezen en transformeert je zienderogen. Je wordt zachter en bent in verbinding als constante. Ook je specifieke thema’s transformeren. Na een korte heftige confrontatie met je thema’s kan je ze als het ware loslaten. Door ernaar te kijken en ze de aandacht te geven, verzachten ze. Daar waar bepaalde thema’s je soms in een enorme heftigheid of droefheid konden brengen, verandert dit. De thema’s en bijhorende emoties waaien nog steeds langs maar je kan het meer vanop afstand ervaren waardoor je minder, niet, of veel korter in emotie schiet. Het lijkt alsof je thema’s in jezelf verwerkt worden, en dat je ze zelf makkelijker kan transformeren door ze meer op afstand te zien en voelen. Algemeen ontstaat een groter gevoel van blijdschap, dankbaarheid en vertrouwen. Ook worden je intuïtie en je zintuigen duidelijk veel scherper. Je wordt veel opmerkzamer. Je ziet veel meer lagen van beweging rondom je, je hoort veel meer lagen van geluiden. Je ziet ineens veel meer dieren rondom je in het bos. Alsof je ineens veel meer verbonden bent met de natuur en het leven algemeen. Je wordt je bewust van de droom waarin we leven, en deze droom wordt meer en meer magisch!


24-04-2016 - Kees

Hallo Matthijs, Ik voel de trillingen door mijn hele lichaam, is een lekker gevoel. Daarnaast had ik wat last van een heel oude wond (gebroken sleutelbeen van ruim 45 jaar geleden) en dat voelt nu ook beter! Mooi hoor allemaal en bedankt ervoor! Warme groet, Kees.