MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

HIGH POWER FATBURNER


HIGH POWER FATBURNER

NO CURE NO PAY - 30 DAGEN UITTEST PERIODE 

Ontwikkeld door: 

Matthijs vd Stroom.

AFVALLEN MIDDELS DE HIGH POWER FATBURNER


Natuurlijk heeft u al van alles geprobeerd om af te vallen, alleen, heeft u er wel eens over nagedacht dat de werkelijke oorzaak van alle vet-gerelateerde problemen mogelijks dieper ligt dan alleen te veel eten? Kijken we wat verder, dan blijken diepere oorzaken het werkelijke probleem vaak aan te sturen. Wat doet het met u als u er achterkomt dat juist door altijd bezig te zijn met afvallen uit angst om dik te worden, net weer een vet-toename ontstaat? Namelijk, zijn we angstig om aan te komen, dan creëren we vaak als uitkomst net een toename van vet. Kijken naar de oorzaak van de toename van uw gewicht is dus belangrijk. Zo kunnen bijvoorbeeld factoren als een traag werkende schildklier, stress of andere factoren zorgen voor een gewichtstoename. 


Om een lang wetenschappelijk verhaal te voorkomen, het gaat u natuurlijk enkel om het afvallen, kan de High Power Fatburner u mogelijks een uitkomst bieden zodat u weer gemakkelijker en zelfverzekerder door het leven gaat. 


OPLOSSING

De High Power Fatburner geeft u de mogelijkheid uw gevecht om af te vallen, een nieuwe impuls te geven. Gebruikmakend van de laatste frequentietechnieken wordt uw lichaam op een bijzondere manier gestimuleerd, met als gevolg dat van binnenuit veranderingen doorgevoerd worden. Door deze veranderingen start een bewustzijnstransformatie die u de mogelijkheid geeft de ware oorzaak van het teveel aan omvang gemakkelijker aan te pakken. De High Power Fatburner stimuleert uw lichaam 24 uur per dag met een constante stroom  van sublieme  energieën, om zo de ware oorzaak aan te pakken. Om dit eerst te ervaren, mag u deze methode 30 dagen gratis uittesten.


WAT BEMERKT U MIDDELS DEZE METHODE:


1* Veranderingen van patronen en bewustzijn.
2* Stressgerelateerde klachten verminderen.

4* Balans en harmonie nemen toe.

3* Opheffing van conditioneringen.

5* De gewichtsomvang neemt af.

6* Gewoontepatronen nemen af.

7* U voelt zich beter in uw vel.

8* Uw eetlust neemt af.


NO CURE NO PAY - 30 DAGEN UITTEST PERIODE 

Om er zeker van te zijn of deze methode überhaupt wel voor u werkt, krijgt u eerst de kans deze methode 30 dagen gratis uit te testen. (No cure no pay). Bent u tevreden met het resultaat, dan kunt u overwegen de High Power Fatburner methode voort te zetten.


KOSTEN  HIGH POWER FATBURNER NA 30 DAGEN PROEFPERIODE


* High Power Fatburner (12 maandenkuur): € 10.-  per maand. - Totaal € 120,- Incl btw. Over te maken na proefperiode.


BELANGRIJK EEN NOTITIE TE MAKEN IN UW AGENDA

Als u de bevestiging heeft gekregen van uw aanvraag, start direct de proefperiode van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen is het belangrijk uw keuze te maken om al dan niet met deze methode verder te willen gaan. Door een notitie te maken in uw agenda, 25 dagen na de start van uw proefperiode, blijft voldoende tijd over om bij voortzetting van deze methode het juiste bedrag over te maken, rekening houdende met de overmaak termijn die banken hanteren. Zo voorkomt u dat uw activatie na 30 dagen automatisch stop gezet wordt.. Let op - Een tweede gratis aanvraag is na 30 dagen niet meer mogelijk.

WAT IS ER NODIG VOOR UW AANVRAAG EN HOE GAAT DEZE METHODE IN Z'N WERK

Middels het digitaal toesturen van een recente foto waar u alleen met uw gezicht op staat, wordt op afstand uw probleem aangepakt. Vreemd? Test het gratis 30 dagen uit.


START UW PROEFPERIODE


Belangrijk om per mail de 4 stappen toe te sturen:


1* Uw voornaam & achternaam

2* geef uw streefgewicht aan. 

3* recente foto van uw gezicht

4* mailadres.


AANVRAAGADRES:

[email protected]


Let op - Volgens de nieuwe privacywetgeving, is het van het hoogste belang u te informeren. Uw toegestuurde gegevens, worden "enkel en alleen" gebruikt voor uw aanvraag. Dit betekend in de praktijk dat uw gegevens "nooit" worden doorverkocht of worden ingezet voor andere doeleinden. U heeft daarom het volledige recht contact op te nemen, met als doel uw gegevens te laten verwijderen. Wenst u contact op te nemen, zie de contactmogelijkheid onderaan deze pagina.