MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

HUIS & VOERTUIG OPTIMALISATIE


HUIS 

VOERTUIG OPTIMALISATIE

1 2   M A A N D E N   A C T I V A T I E

Ontwikkeld door: 

Matthijs vd Stroom

HUIS & VOERTUIG OPTIMALISATIE


De Huis & Voertuig optimalisatie houdt een totale optimalisatie in zoals je het niet voor werkelijk acht. In eerste instantie vallen alle negatieve, beklemmende en beperkende energieën weg, wat normaal al een reiniging op zich vormt. In tweede instantie stroomt een waanzinnige rust doorheen het geheel die alle restanten van deze eerdere energieën afvoert en je helemaal in rust in jezelf brengt. Alsof alle onrust weg ebt. Op dat moment ontstaat een diepe harmonie, een berustend gevoel, een verbinding met de Scheppende kracht. Diep vertrouwen dat alles goed is. Het lijkt alsof je ineens in een zuiverende energetische bel terecht gekomen bent en je rechtstreeks verbonden bent met de zuiverste oer-energie. Deze zuivering is zowel op je huis, je voertuig als jezelf van toepassing.


HUIS OPTIMALISATIE - 12 MAANDEN ACTIVATIE

Onmiddellijk na de activering van het huis is een heerlijke zachtheid voelbaar, een gevoel van verwachtingsvolle vreugde. Deze energie daalt meer in en er ontstaat een totale transformatie van de energie van de woning en daardoor ook van de mensen die erin vertoeven. Alle angsten en onrust glijden van je af en er ontstaat een heerlijk gevoel van berusting en vertrouwen. Enorme zachtheid en gevoel van verbinding met het Al en met jezelf. Alsof je loslaat wat er niet toe doet en je tot je goddelijke kern komt. In totale verbinding en zachtheid. Overal is een enorme zachtheid voelbaar om je heen, en in jezelf. Je beweegt zachter, je praat zachter, je gedachten zijn zacht. Alsof je huis in een goddelijke luchtbel opgenomen is.


VOERTUIG OPTIMALISATIE - 12 MAANDEN ACTIVATIE

Bij het instappen in de wagen is onmiddellijk een waanzinnige rust en zachtheid voelbaar. Je daalt in energie neer in een goddelijke stroom als het ware, waardoor alle onrust en angst wegvloeien. Hierdoor voel je je minder angstig en heb je een groter vertrouwen in jezelf en in situaties op de weg algemeen. De activering zorgt ervoor dat je je fijner in het verkeer voelt, en daardoor ook veiliger handelt. Het voertuig op zich is als het ware een transformerende cocon geworden, die je hele wezen transformeert en waardoor je in dezelfde energie en ervaring komt als bij de Huis- en Lichaamsoptimalisatie. Alle onrust vloeit weg, en je bevindt je in een oase van totale rust, harmonie en diepe verbinding en herkenning met je goddelijk zelf.


“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
– Nikola TeslaMAAK UW KEUZE:

AANVRAAG BEDRIJVEN


Middels de HV-methode is er de mogelijkheid om uw bedrijf te optimaliseren. Dit betekent in de praktijk dat uw panden, dusdanig worden geoptimaliseerd dat er op alle gebieden voordelen uit ontstaan. Zijn uw panden en uw wagenpark geprogrammeerd met deze methode, gegarandeerd gaat u dit bemerken in een omzetverhoging van uw bedrijf.