MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

INTELLIGENTE BUREN - BOEKEN

INTELLIGENTE BUREN


BOEKEN

Er zijn op dit moment 3 nieuwe boeken die haarfijn uitleggen wat er allemaal gaande is met de stijgende energieën, veranderingen in het universum en toenemende ufo's wereldwijd. Wat zo verbluffende is aan deze boeken, is dat wat er allemaal in beschreven wordt, iedere keer steeds uitkomt. Het is wel aan te raden uw intellectuele veiligheidsriem om te doen. Veel zaken zullen u enorm doen nadenken en uw oude overtuigingen en opvattingen compleet in tweeën splijten. De auteur van deze boeken is Jay Essex. Iedereen die wakker wil worden, beveel ik Jay alle drie zijn boeken aan. Het zou slim zijn om het eerste boek in zijn Creation Series te krijgen, ze zijn namelijk opvolgende. Veel informatie die u nergens anders zult vinden, aangezien Jay deze concepten voor ons heeft geïntroduceerd. Het is gewoon logisch. 

JAY ESSEX - BOEK 1

Dit boek verklaart tenslotte de feitelijke geboorte van de schepping in zowel zijn fysieke als metafysische vormen. Het omvat hoe het eerste wezen ontstond, alle Geestwezens (bewuste energie) die er uit voortkwamen, en de reden voor hen. Het legt verder uit hoe het fysieke universum werd gecreëerd, hoe dimensies werden gevormd en de chronologische volgorde van deze gebeurtenissen. Nergens anders vind je de antwoorden op de meest elementaire vragen van het leven waarvan de antwoorden in de loop van de tijd ongrijpbaar zijn gebleven. Het legt zelfs uit wat er eerst kwam, de kip of het ei. Bestaat er een wezen dat we God noemen, een hemel of een hel, en hebben we nog andere levens gehad dan diegene die we nu hebben? Hoe wordt een ziel in een lichaam gebracht, wie doet het, waar komt het vandaan en waar gaat het naartoe? Wat is een ziel eigenlijk? Heeft iemand ons leven en zo ja, hoe en hoeveel van hen? Welke verschillende soorten Geest bewonen de verschillende fysieke lichamen die we elke dag zien, en zijn er anderen die we niet zien? Dit boek gaat over het hoe en waarom van de geboorte van de hele schepping, wie erin zit, hoe ze met elkaar opschieten, waarom het op deze manier is gemaakt, hoe en waarom het verandert en wat er binnenkort komt. De auteur, Jay Essex, staat wereldwijd bekend om zijn kennis van de schepping, het vermogen om te praten met alle geesten en zijn energie te gebruiken om de hersenen en vermogens van mensen over de hele planeet te verbeteren en te vergroten, allemaal vanuit zijn huis in Duluth, Georgia. Jay staat wereldwijd bekend om het verbeteren van de capaciteiten

JAY ESSEX - OPVOLGEND BOEK 2

Dit is het tweede en laatste boek van de Creation Series. Boek I legt uit hoe de schepping begon, alles wat erin zat en hoe het allemaal tot in de details gebeurde. Boek II gaat over hoe de gehele schepping beheerst werd, hoe het daarop inwerkte en toen groeide in een stressvolle omgeving. Er is net een grote oorlog geweest in de Tweede Dimensie die ons bestaan ​​en onze aankomende toekomst volledig opnieuw heeft gedefinieerd. Dit is relatief ten opzichte van je bestaan ​​als vrije Geestwezens evenals terwijl je een leven in lichaam hebt. Leer over de zes verschillende leeftijden van het leven op deze planeet, Atlantis en Lemuria, die zich hier vestigden van andere planeten, de oorsprong van de Griekse mythologie, en nog veel meer. Dit boek legt ook uit waarom de dingen zijn zoals ze zijn, waar we naartoe gaan en wat we nu aan het worden zijn. Het formaat van de creatie is omgekeerd. Dit is een permanente verandering, geen politieke strategie. Met deze twee boeken zul je begrijpen waar we allemaal vandaan kwamen, hoe Creatie werd gebouwd en waar we individueel en als gezin naartoe gaan. Niemand anders heeft deze informatie ooit vrijgegeven, omdat ze deze nooit hebben kunnen zien of mogen ophalen. De auteur, Jay Essex, heeft wereldwijd aan talloze mensen en overheidsinstanties bewezen dat hij vaardigheden heeft die nog nooit van hem zijn gehoord of waar hij nog nooit eerder getuige van was. Dit stelde hem in staat om de volgende informatie op te halen, door er feitelijk opnieuw getuige van te zijn terwijl hij nog steeds hier was. Hij praat ook met de twee verschillende delen van de Kundalini van een wezen, de Geest van de Planeet en met de bezoekende Geest van het lichaam, die je meestal bent. Dit zal de manier veranderen waarop iedereen naar alle religies kijkt en de vragen beantwoordt waar niemand tot nu toe toe in staat is geweest. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? Wie is God? Wat is Spirit? Wat was er eerst, de kip of het ei? Het is eigenlijk vrij simpel. Dit boek gaat over je geschiedenis, de ontwikkeling van je eigen singuliere Geest en hoe deze werd misbruikt sinds het begin van wat we tijd

JAY ESSEX - OPVOLGEND BOEK 3

Dit is het laatste deel van de Creation Series, drie boeken die de geboorte, het leven en de huidige evolutie van de schepping beschrijven. De schepping gaat in omvang toenemen, voorbij de grenzen en het begrip van iemands fysieke brein. Het DNA van iedereen is aan het veranderen, maar voor de weinigen die het nastreven, is er een manier om jezelf nu via de DNA ICUC hyper-evolueert; in 2012 beschikbaar gesteld door Jay Arae Essex. Er zijn gebeurtenissen die net beginnen en op het punt staan ​​te materialiseren, niet alleen hier op aarde, maar overal. Ze worden in dit laatste deel besproken en uitgelegd. Jay heeft hulpmiddelen ontwikkeld voor iedereen die hun Metabilities wil laten ontwaken, hun vermogen om dagelijks metafysische functies te produceren, voorbij alle huidige verwachtingen. De werkelijke stroom van je Geest door je lichaam om je Metabilities te onderhouden en te beheersen, wordt hier besproken, evenals verschillende stenen ten opzichte van elk en al je primaire energie focal points. Hoe worden de verschillende klieren in uw lichaam door uw Geest gebruikt om uw Metabilities te creëren? Leer hoe je zowel met je Spirit Guides als met iemand anders uit je lijf praat. Begrijp hoe je telepathie en al je Metabilities kunt ontwikkelen en gebruiken. Jay en Diana zijn heel dicht bij veel van de verschillende ET-families die hier op aarde zijn of in een baan rond de aarde. Ze hebben jarenlang consequente visitaties van hen gehad. Er zijn overal nieuwe scholen die anderen helpen om hun natuurlijke Metabilities te ontdekken en om te leren leven met onze ET-broers en -zussen. Je regeringen zullen abrupt worden veranderd, van binnenuit worden ontmanteld. Er zal ook een radicale verandering in onze levensstandaard zijn, bijna gratis eten, transport, medicijnen en medische aandacht. Als zijn ware zelf, Spirit, bestaat Jay al sinds het begin. Dit is zijn laatste leven en de Creation Series is een opeenstapeling van je ware geschiedenis, hoe de schepping begon en zich ontwikkelde, en waar het naartoe gaat. Ten slotte is het format van het bestaan ​​van Creation begonnen te veranderen van beledigend naar mededogend.

COEN VERMEEREN

De wetenschappelijke visie van Coen Vermeeren -  Wat is er bekend over buitenaardse ruimteschepen en de pogingen om hun bestaan verborgen te houden? Wie daar informatie over zoekt, hoeft nu geen populaire websites over ufo’s en complotten meer te bezoeken, want Coen Vermeeren heeft de belangrijkste beweringen samengevat in zijn boek UFO’s bestaan gewoon – een wetenschappelijke visie  Pleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen. Wanneer gaat het echte ufo-dossier open? Valt er iets zinnigs te zeggen over zo'n beladen onderwerp als ufo's? Verstandige mensen geloven er niet in. Maar waarom eigenlijk niet? Als je je verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en officiële rapporten, dan valt één ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van ufo's! Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang de feiten onder ogen te zien? Gedegen rapportages van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en onverschrokken wetenschappers. Mensen die contact hebben met de buitenaardsen vertellen volgens Vermeeren dat er een enorme rust en vrede van hen uitgaat. Hun goede bedoelingen blijken ook uit het feit dat ze met regelmaat nucleaire wapens onklaar hebben gemaakt. Ze beschikken over technologie die al onze problemen kan oplossen en willen ons graag helpen. De auteur hecht blijkbaar minder waarde aan de verhalen over boosaardige greys die experimenten op mensen uitvoerden, al werden zulke geruchten in het verleden ook door zijn favoriete getuige sergeant Clifford Stone verspreid. Misschien bedoelen de greys het niet zo kwaad als men eerder aannam. Het is onduidelijk waarom de buitenaardsen zich tot nu toe voor de burgers verborgen houden. Misschien wachten ze op een officiële uitnodiging en mogen ze niet zonder onze toestemming ingrijpen. Wij burgers moeten het heft in handen nemen en de machthebbers dwingen om het echte ufo-dossier openbaar te maken. Dan zal onze verziekte wereld een paradijs worden.