MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

POWER-AFFIRMATIES

POWER-AFFIRMATIES

DE KRACHT VAN HET ONDERBEWUSTZIJN TE KUNNEN VERANDEREN

Ontwikkeld door: Matthijs vd Stroom.

 Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren? Kunnen we ons zelfbeeld van sober en negatief, transformeren tot het meest verheven beeld van ons zelf? Kunnen we ons zelf in 90 dagen van chaos tot orde herscheppen? 

Power-affirmaties zijn positieve programmeringen waarmee u uw gedachten over uzelf, of uw visie over bepaalde dingen in een positiever daglicht kunt stellen. Het is een manier om uw gedachten en daarmee ook uw leven te veranderen. Want geluk is niet afhankelijk van omstandigheden. Daar kiest u zelf voor. Wat u verlangt en gelooft, dat zal zich manifesteren. 

Stel dat u beseft dat u al uw hele leven bewust/onbewust voor negatieve situaties kiest en deze u ook overkomen? Als u gelooft in armoede, hoge belastingaanslagen, vervelende buren, vervelende collega's, ... dan zal dat uw ervaring zijn. Waar u zich ook op richt, dat is en wordt uw werkelijkheid. Dat heeft betrekking op alles in uw leven. Dat vormt alles in uw leven. 

Veel mensen denken vaak de hele dag dingen als: 

* "ik zie er niet uit" 
* "wat een rotdag!" 
* "dat lukt me nooit" 
* "ik moet me bezighouden met gezondheid - uit angst om niet ziek te worden -" 
* "ik moet afvallen - uit angst om niet dik te worden -". 

Stel dat het waar is, dat er niets anders is dan uw eigen projectie? In veel gevallen, alles wat u uit angst niet wenst, gebeurt juist. Er is niets anders dan uw eigen projectie. Wat let u om te verlangen dat uw leven vanaf nu een heerlijk avontuur is met prachtige uitdagingen? Wat als u als eyeopener beseft dat u de 'creator' bent van uw eigen leven, dat u ieder moment kan kiezen voor een radicale omslag en kan gaan voor wat u echt wenst? 


Het leven overkomt u niet. U kiest steeds bewust/onbewust voor uw eigen film. Bevalt uw film u niet, verander dan uw hoofdrol. Als u denkt dat u iets niet kan, dan heeft u gelijk. Als u bewust denkt dat u iets wel kan, dan is dat ook zo. Ook al is dat nog niet zo, omdat u bv de knowhow nog niet hebt, u zal de dingen aantrekken die u nodig heeft waardoor u het in de toekomst wel kan. Draai uw negatieve gedachten om en denk prachtige dingen over uzelf en uw leven. Het helpt! Vooral affirmaties met "Ik ben" aan het begin werken waanzinnig sterk op uw bewustzijn in. Zeg nooit "Ik wil", want wat u bereikt, is dat u het blijft "willen". Uw onderbewustzijn zegt dan "Ok, ja, dat wil je, mooi!", en geeft je de ervaring van het willen. Zeg daarentegen "Ik heb" of "Ik ben". En zeg dan ook "Ik ben dankbaar!", want dat maakt u nog meer magnetisch voor alle moois. Voordat u het werkboek downloadt, bekijk eerst de vijfdelige enorm krachtige voorbeeldvideo van: Nick Vujicic .

BESTELLEN WERKBOEK

WAT KRIJGT U TOEGESTUURD? 


* Honderdeenendertig Power-affirmaties.

* Direct klaar om in de praktijk mee te werken.

* Gemaakt om enkelzijdig te kunnen uitprinten.

* U krijgt het werkboek "digitaal per mail" aangeleverd.


Kosten: € 12,50 - 


BETALINGSGEGEVENS


Maak 12.50,- over naar:


* Rekn:  NL88 INGB 0670 6051 23

* Iban:    NL88 INGB 0670605123

* BIC:     INGBNL2A

* T.a.v.:  M van der Stroom.

* O.v.v.:  Affirmatie-werkboek.

WAT IS UW MAILVERZENDADRES:

Hartelijk dank voor uw bestelling.

Na betaling wordt uw werkboek zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, bel me gerust: 0032 643 082 275.

Vriendelijke groet,
Matthijs vd Stroom.

------------------
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.