MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

AQUA-ACTIEF

AQUA-ACTIEF

DYNAMISCH  GEACTIVEERD WATER VOOR IN HUIS

10 DAGEN GRATIS TESTPERIODE

Ontwikkeld door: Matthijs vd Stroom

DYNAMISCH GEACTIVEERD WATER

Wanneer u dagelijks uw lichaam gaat aanvullen met geactiveerd dynamisch water, water dat zachter, energievoller, helderder en smaakvoller is, heeft dit een positieve invloed op uw gesteldheid. Middels de Aqua-Actief methode kunt u uzelf een groot plezier doen.

NOODZAAK VAN ZUIVERWATER
Per dag verliezen we ongeveer 2,5 tot 3,5 liter vocht via de ademhaling, transpiratie, urine en en de ontlasting.  Om gezond te blijven is het extreem belangrijk dit verloren vocht dagelijks aan te vullen. Het is dan ook in uw eigen belang dit met zuiver water te doen. De Aqua-Actief methode is speciaal gecreëerd om middels een unieke techniek de kracht en energie van geactiveerd water te laten ervaren. Ongeacht waar u ook in de wereld woont of uw bedrijf is gevestigd, de Aqua-Actief methode is wereldwijd te activeren en te bestellen! 

TIPJE VAN DE SLUIER
Net zoals in iedere cel van het menselijk lichaam zit er in water ook een geheugen. Zou dit kunnen betekenen dat de oerbron-creatie, water zoals het ooit bedoeld was, nog is terug vinden in het water?

METHODE IN DE PRAKTIJK
Met door uzelf gemaakte foto's van al uw kranen, watermeterpunt, koffiemachine, waterkoker, was- en afwasmachine wordt het water in uw woning of bedrijf op afstand geoptimaliseerd, gedynamiseerd en teruggebracht tot water zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

HOE IS DIT ALLEMAAL MOGELIJK?
Wanneer u op de hoogte bent van wat er allemaal mogelijk is middels frequenties en energieën, dan weet u ook dat er op afstand gewerkt kan worden.  Lees meer over het programeren van water.

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

* interessant voor bloemen en planten.
* Minder schoonmaakmiddelen nodig.
* Koffie krijgt een heerlijke smaak.
* Lichamelijke energietoename.
* Zachter & heerlijk van smaak. 
* Meer trek in water krijgen. 
* Wasgoed wordt zachter.
* Innerlijke rust ervaren. 
* Energievoller. 
* Meer Helder.

Middels de goedkoopste optimalisatiemethode ter wereld is het echt een aanrader deze methode uit te testen. Constant wordt uw water in de gaten gehouden, zodat de bovengenoemde resultaten gehandhaafd blijven. 

KOSTEN AQUA-ACTIEF 

* 12 maanden particulier: €10,- per maand. - Totaal € 120,- Incl btw. Over te maken na 10 dagen proefperiode.

Tip - Kent u mensen die ook van deze methode zullen genieten, tip ze over deze voor iedereen betaalbare methode!